Ik zie de wereld graag als een grote speeltuin. Een plek waar je kunt ontdekken, ervaren en verwonderen. Waar je mag proberen, vallen en opstaan. Keer op keer.

Blogs
Ik schrijf graag over dagelijkse dingen. Over vragen waar ik geen antwoord op heb. Over kleine geluksmomentjes. Over dingen die ik moeilijk vind. Over yoga, bewust leven, meditatie en mindfulness. Ik deel mijn inzichten uit de boeken die ik lees, podcasts die ik luister en documentaires (Netflix series vallen daar ook onder ;)) die ik bekijk. Waarom?
Omdat ik wil laten zien dat je jezelf mag en kunt zijn, met al je kwetsbaarheden. Om je te laten zien dat het gaat om kleine stappen die leiden tot een energiek, fijn, bewust en gelukkig leven. En ik laat graag zien wat die stappen kunnen zijn.
Ik deel mijn inspiratie op deze site en ik schrijf ook elke maand een blog voor Happywithyoga.

Workshops
Hoe kun je ervoor zorgen dat je vol energie thuiskomt en niet als een vaatdoek op de bank neerploft? Hoe kun je effectiever worden door minder te doen? Welke kleine dingen kun je elke dag doen om net iets gelukkiger te zijn? Hoe kan taal je helpen datgene te creëren wat jij wil?
In een workshop daag ik jullie op een luchtige, nuchtere en creatieve manier uit om deze vragen te gaan onderzoeken. Door middel van individuele oefeningen en groepsoefeningen word je je bewust van patronen. En die kun je veranderen als je dat wil!
Interesse? Stuur me een berichtje met de groepsgrootte en jullie wensen en dan kijk ik wat ik voor jullie kan betekenen!

Yogalessen
Ik heb een E-RYT200 hatha-vinyasa yoga opleiding gevolgd en ben daarnaast opgeleid tot zwangerschapsyoga docent. Ik benader yoga op een speelse en mindful manier. Yoga gaat over het vinden van balans. Soms heb je kracht en moed nodig om iets nieuws of spannends te proberen, om door je comfort zone heen te breken. Soms heb je het nodig om af te remmen, jezelf rust te gunnen, een stapje terug te doen en dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Ik geloof dat yoga je bij al deze dingen kan helpen!

Momenteel geef ik wekelijks les bij Neoyoga Delft. Ben je op zoek naar een (zwangerschaps)yogadocent voor een vaste les, workshop of iets anders? Stuur me een berichtje en dan komen we er vast samen uit!

Meditatielessen
Stilzitten en dan niet denken en ontspannen.. ofzo? Dat werkt toch niet?
Klopt helemaal. Wat het dan wel is, hoe je er mee begint, welke basistechnieken je hebt en hoe je het thuis kunt volhouden, leg ik je graag uit. Dit kan 1 op 1 in een individuele afspraak of in de vorm van een workshop.

Individuele afspraak
Behoefte aan een kop thee en een luisterend oor? Een stiltewandeling? Loop je vast in je eigen gedachtenpatronen en zou je het fijn vinden als er iemand eens met volle aandacht naar je luistert? Heb je behoefte aan praktische tips om wat meer naar jezelf te luisteren in plaats van naar anderen? Heb je behoefte om eens even lekker gek te doen, je weer kind te voelen, maar schaam je je daarvoor? (Dat kan! Ik ken dat gevoel!)

Laat het me weten, ik vind het sowieso leuk om iets van je te horen. Samen kunnen we invulling geven aan dat wat jij nodig hebt.